XWidgetSoft Forum

XWidget & XLaunchpad , Desktop customization
It is currently 2017年 May 27日 05:51

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 2016年 Jun 4日 18:56 
Offline
User avatar

Joined: 2013年 Jul 29日 09:13
Posts: 452
Colour changes in code do not apply.

Created two edit fields, then changed the colour in code.

edit1sensor1.Background.Color=(0,0,0,255);
edit2sensor1.Background.Color=(0,0,0,255);

The changes then occur but the colour is very wrong, always changes to grey regardless of the colour you choose.

BUG.


Last edited by yereverluvinuncleber on 2016年 Jun 5日 12:05, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 2016年 Jun 4日 22:11 
Offline

Joined: 2012年 Jun 18日 00:07
Posts: 267
Try
edit1sensor1.Background.Color= rgba(0,0,0,255);
seem to work for me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2016年 Jun 5日 07:04 
Offline
User avatar

Joined: 2013年 Jul 29日 09:13
Posts: 452
In win10 I only receive one colour, try changing the colour and see what happens.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2016年 Jun 5日 11:37 
Offline
User avatar

Joined: 2013年 Jul 29日 09:13
Posts: 452
A reboot and it is working for me now, not sure why, no changes. Testing now.

Thanks for the help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group