XWidgetSoft Forum

XWidget & XLaunchpad , Desktop customization
It is currently 2018年 Jan 19日 20:58

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 2013年 Oct 26日 11:47 
Offline

Joined: 2013年 Oct 26日 08:17
Posts: 362
XWidget 1.8.4
> PhotoAlbum Core

Brief:
---------
1. "!Prev" doesn't work
2. [Album Setting > Random Order] doesn't work correctly
3. [Album Setting > Include Subdir.] doesn't work correctly


MoreInfo:
------------
1. "!Prev" command doesn't do anything; no matter assigned to menu, button,...

2. if i check [Random Order] it will play randomly (as should be) but if i uncheck it, it doesn't go to next picture in the list

3. no matter checked or unchecked [include subdir.]; it doesn't have any effect; it will always play subdir.s (by default)


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 00:05 
Offline
User avatar

Joined: 2012年 Dec 5日 17:52
Posts: 4581
Please update to the last version. I never had this kind of problems with photo core in 1.8.4 and with any version. Could you pls post your widget? Maybe you're missing something...

_________________
Image
...and remember: don't take life too seriously...
My profile on Deviantart: http://jimking.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 13:27 
Offline

Joined: 2013年 Oct 26日 08:17
Posts: 362
jimking wrote:
Please update to the last version. I never had this kind of problems with photo core in 1.8.4 and with any version. Could you pls post your widget? Maybe you're missing something...


i have used Eker Photo Album inside XWidget package.
also for my own widget doesn't work.

1. for !Prev it will go !Next
when you go !Next and then !Prev it will go to another file. (but it should go to file u just seen)
if you use %FileName & %PrevFileName & %NextFileName you will see that it goes to next file in the list.
(i should note that i have tested now & it only happen for Random mode)

2. if you uncheck [Random Order] it doesn't play anymore
(i should note when you have selected a source that have sub-directories)
it will work correctly for one directory.

3. if you uncheck [Include Sub-dir] it still view sub-directories. (so no difference you check or uncheck [sub-dir])

------------
i'll check with new version later and post again


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 13:46 
Offline
User avatar

Joined: 2012年 Dec 5日 17:52
Posts: 4581
Please upload here your widget to check it..

I repeat using the photoalbum core don't see any problems.. But let me see your xwidget.. I need to check from the "inside"..

_________________
Image
...and remember: don't take life too seriously...
My profile on Deviantart: http://jimking.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 14:24 
Offline

Joined: 2013年 Oct 26日 08:17
Posts: 362
it should be from core & not from widget.
anyway here's the widget from Xwidget package.


Attachments:
ekergallaryview.XWidgetPkg [42.01 KiB]
Downloaded 90 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 14:42 
Offline
User avatar

Joined: 2012年 Dec 5日 17:52
Posts: 4581
About the number 1, if the Random is checked is logical that the prev/next will don't show the same images.
For the other two yes I confirm that there is a bug. To be honest I always use the Random option and that's why I didn't notice the problem..
Also I always select a clean folder with images without subfolders.
Anyway thank you for your report. It's up to the Developer to check it now.
But if you leave the Random option on your widget is work ok. Surely there is bug but is not a big deal for me...

_________________
Image
...and remember: don't take life too seriously...
My profile on Deviantart: http://jimking.deviantart.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2013年 Nov 26日 15:11 
Offline

Joined: 2013年 Oct 26日 08:17
Posts: 362
jimking wrote:
About the number 1, if the Random is checked is logical that the prev/next will don't show the same images.


(for bug#1)
(with random Order enabled)
if i use %PrevFileName & %NextFileName Tag in widget and call !Prev command to load %PrevFileName it will load %NextFileName.
although PrevFileName was available in the core but it won't use it.

i think it should do one of these:
1. if it has a list of files so it always have previous files to go back.
2. if it doesn't have a list; it has last prevfile so it could load it and make %PrevFileName empty; so it go back one time and then do nothing

------------------------

(for bug#2)
RandomOrder=Enabled & IncludeSubdir=Enabled //works correctly
RandomOrder=Enabled & IncludeSubdir=Disabled //doesn't work correctly (Still Included Subdirs)

------------------------

(for bug#3)
RandomOrder=Disabled & IncludeSubDir=Enabled //doesn't work correctly (doesn't included Subdirs)
RandomOrder=Disabled & IncludeSubDir=Disabled //works correctly

i noticed that in my first report it doesn't play at all because my root directory was empty and all my images in SubDirs, and it doesn't go to subDirs even with SubDirs Enabled.
so this problem is also come from IncludeSubDir.

----------------

i tested XWidget 1.8.8 and the problems still exist


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group